Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Nova Legal zijn wij er ons bewust van dat wij onderdeel uit maken van een grotere maatschappij waarin we verantwoordelijkheden hebben. Nova Legal probeert op verschillende manieren nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij. Hieronder staan enkele voorbeelden van waar wij op dit moment mee bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Duurzaamheid

Onze medewerkers worden gestimuleerd om duurzame vervoersmiddelen te kiezen. Zo stimuleren wij het gebruik van elektrische en hybride auto’s, pakken als het kan de fiets en onze medewerkers reizen vaak samen of met het openbaar vervoer.

Sportsponsoring

Door het hele land steunen wij verschillende initiatieven die een positieve impact hebben op mens en omgeving. Zo steunen wij verschillende sportverenigingen, ook in de twee vestigingsplaatsen Groningen en Amsterdam steunen wij lokale sportverenigingen.

Waterputten in Oeganda

Schoon drinkwater is voor ons in Nederland bijna vanzelfsprekend. In Oeganda is het allesbehalve dat. Daar lopen kinderen en volwassenen elke dag vier tot zes uur naar een waterpunt om schoon drinkwater te halen. Dat moet anders en daarom heeft Nova Legal meerdere waterputten laten bouwen waar het nodig was.

Back To Top