Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Nova Groep

Nova Legal is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en incasso. Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Elk bedrijf van Nova Groep is expert op haar vakgebied. Naast Nova Legal maken ook Nova Technology en Nova Incasso onderdeel uit van Nova Groep. Hieronder leest u wat elk bedrijf voor u kan betekenen en leest u hoe u rechtstreeks contact met hen kan opnemen.

Nova Legal - Nova Technology

Debiteurenbeheer

Met de inNOVAtieve software van Nova Technology kunt u uw debiteurenbeheer een boost geven. Deze software maakt uw debiteurenbeheer overzichtelijker en makkelijker om bij te houden. Zo heeft u minder zorgen, behoudt u het overzicht én het inzicht. Daarnaast worden uw facturen gemiddeld 8,2 dagen sneller betaald. Kijk voor meer informatie op www.novatechnology.com of neem contact via email: info@novatechnology.com

Nova Legal - Nova Incasso

Buitengerechtelijke incasso

Worden uw facturen ondanks de software van Nova Technology niet betaald? Of heeft u uw eigen debiteurenbeheer goed op orde, maar heeft u de hulp nodig van een incassobureau? Nova Incasso is een expert in het incasseren van openstaande vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. Heeft u vragen over de werkwijze van Nova Incasso of wilt u simpelweg kosteloos gebruik maken van de diensten van Nova Incasso? Op de website www.nova-incasso.nl leest u hier meer over of neem contact op via 085 – 4011 034.

Nova Legal

Gerechtelijke incasso & Deurwaardersdiensten

Worden uw facturen buitengerechtelijk niet betaald? Nova Legal is een expert op het gebied van het gerechtelijk incasseren van openstaande facturen. De juristen van Nova Legal hebben jarenlange ervaring op het gebied van het in rechte incasseren van openstaande facturen. Zij weten als geen ander welke aanpak werkt. Ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn zij graag uw juridisch partner.

Gebruik maken van een dienst van Nova Groep?

Wilt u gebruik maken van alle diensten die Nova Groep aanbiedt? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact op via info@novagroep.nl of vul het contactformulier in en ontdek wat Nova Groep voor u kan betekenen.

Back To Top