Ga naar hoofdinhoud
050 211 25 78 secretariaat@nova-legal.nl

Ontslag is de handeling waarmee de arbeidsovereenkomst tussen een werknemer en een werkgever wordt beëindigd. Een werkgever mag een werknemer alleen ontslaan op basis van een ontslaggrond uit de wet. Aan elke ontslaggrond zijn wettelijke voorwaarden verbonden. Het is aan de werkgever om te bewijzen dat het ontslag gerechtvaardigd is.

De ontslagggrond bepaalt de te volgen route in een ontslagprocedure.

Meer informatie | Nova Legal

Het arbeidsrecht en daarmee het ontslagrecht is een rechtsgebied waarin de actualiteiten en veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen. Daarom is het te allen tijde van belang om u goed te laten adviseren en tijdig hulp in te schakelen van een jurist.

Begeleiding bij ontslag Nova Legal

Het ontslagrecht is veelomvattend en aan verandering onderhevig. Elk geval is anders, waarbij alle omstandigheden van het specifieke geval een rol spelen. Het is daarom ook verstandig om de hulp van een jurist in te schakelen.
Een jurist kan u informeren over de haalbaarheid van (het geven van) een ontslag. Zo weet u op tijd wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn van het (gegeven) ontslag en kunt u hierop anticiperen.

Contactformulier

Begeleiding bij ontslag

In ons privacy statement leest u wat we met uw gegevens doen.

Contactgegevens

T: 050 – 211 25 78
E: secretariaat@nova-legal.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Eemsgolaan 5
9727 DW Groningen

Back To Top