fbpx
skip to Main Content
050 211 25 78 info@nova-legal.nl

Onenigheid met een werkgever of werknemer kan de sfeer op het werk flink verpesten. Soms zelf zo erg dat de onenigheid resulteert in een arbeidsconflict of ontslag. In die situaties is het goed te weten welke rechten en plichten u heeft. Maar ook voor het controleren en opstellen van arbeidsovereenkomsten bent u bij ons aan het goede adres.

Meer informatie | Nova Legal
Meer informatie | Nova Legal

Wat is het

arbeidsrecht?

Onder het arbeidsrecht vallen alle afspraken en plichten tussen een werknemer en een werkgever. Een arbeidsrelatie ontstaat wanneer iemand een arbeidsovereenkomst ondertekent en daarmee afspreekt voor de werkgever te werken. Dit natuurlijk in ruil voor een vergoeding, vaak in de vorm van loon.

Arbeidsrecht bij

Nova Legal

De juristen van Nova Legal zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kunnen u alles vertellen over dit rechtsgebied. U kunt bij ons terecht voor:

Arbeidsovereenkomsten

Wij kunnen u adviseren over uw bestaande arbeidsovereenkomst of u helpen bij het opstellen van een of meer arbeidsovereenkomsten.

Ontslag van werknemers

Het ontslagrecht is ingewikkeld en u bent aan veel regels gebonden. Met hulp van Nova Legal weet u precies wat u mag en kunt doen.

Ontslag op staande voet

Voor ontslag op staande voet is snel en zorgvuldig handelen een vereiste. Nova Legal begeleidt het proces en staat u bij met juridisch advies.

Schorsing of non-actief

Heeft iemand iets gedaan wat absoluut niet door de beugel kan? Dan is het goed om te weten wat wel en wat niet is toegestaan.

Vaststellingsovereenkomst

In een vaststellingsovereenkomst staan alle afspraken over hoe een werkgever en werknemer uit elkaar gaan. Nova Legal helpt u met het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Reorganisatie

Een reorganisatie zorgt in veel gevallen voor ontslag van een of meerdere werknemers. Een gedwongen ontslag moet aan veel regels voldoen. Nova Legal geeft advies op maat.

Arbeidsconflicten

Bevindt u zich in een situatie waarbij werknemer en werkgever het niet eens kunnen worden? Wij adviseren u en staan u bij in het arbeidsconflict.

Vragen en advies

U kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies over uw juridische zaak.

Bemiddeling en onderhandeling

Contact opnemen met

Nova Legal

Heeft u een arbeidsconflict of heeft advies nodig? De juristen van Nova Legal gaan graag samen met u op zoek naar een oplossing.
Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Contactformulier

Arbeidsrecht

In ons privacy statement leest u wat we met uw gegevens doen.

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden door Nova Legal door middel van een nieuwsbrief

Contactgegevens

T: 050 – 211 25 78
E: secretariaat@nova-legal.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Eemsgolaan 5
9727 DW Groningen

Back To Top