skip to Main Content
050 211 25 78 secretariaat@nova-legal.nl
Meer informatie | Nova Legal
Meer informatie | Nova Legal

Wat is het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer. Officieel ontstaat de arbeidsovereenkomst wanneer beide partijen de arbeidsovereenkomst tekenen. Om van een arbeidsovereenkomst te spreken is het van belang dat partijen afspraken maken over het verrichten van arbeid, loon, gezagsverhouding en gedurende een zekere tijd.

Arbeidsrecht bij Nova Legal

De juristen van Nova Legal zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij kunnen u als werkgever of werknemer informeren en adviseren over al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Arbeidsovereenkomsten

Wij kunnen u adviseren over uw bestaande arbeidsovereenkomst of u helpen bij het opstellen van een of meer arbeidsovereenkomsten.

Ontslag van werknemers

Het ontslagrecht is veelomvattend en aan verandering onderhevig. Elk geval is anders, waarbij alle omstandigheden van het specifieke geval een rol spelen. Het is daarom ook verstandig om de hulp van een jurist in te schakelen.

Ontslag op staande voet

Voor ontslag op staande voet is snel en zorgvuldig handelen een vereiste. Nova Legal begeleidt het proces en staat u bij met juridisch advies.

Vaststellingsovereenkomsten

In een vaststellingsovereenkomst staan alle afspraken over hoe een werkgever en werknemer uit elkaar gaan. Nova Legal helpt u met het opstellen en controleren van uw vaststellingsovereenkomst.

Disciplinaire maatregel: schorsing

Heeft uw werknemer iets gedaan wat niet door de beugel kan? Nova Legal adviseert u graag over hoe u hiertegen als werkgever kunt optreden.

Arbeidsconflicten

Heeft u een conflict met uw werkgever of uw werknemer? Nova Legal staat u bij met raad en daad.

Nova Legal

Contact opnemen met Nova Legal

Bent u werkgever of werknemer en heeft u een arbeidsconflict of heeft u advies nodig? De juristen van Nova Legal gaan graag samen met u op zoek naar een oplossing.
Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Contactformulier

Arbeidsrecht

In ons privacy statement leest u wat we met uw gegevens doen.

Contactgegevens

T: 050 – 211 25 78
E: secretariaat@nova-legal.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Eemsgolaan 5
9727 DW Groningen

Back To Top