fbpx
skip to Main Content
050 211 25 78 info@nova-legal.nl

Elke ondernemer heeft te maken met juridische zaken. Misschien heeft u tijdelijk behoefte aan juridische kennis en ervaring, of heeft u te maken met ziekte of zwangerschapsverlof van een werknemer. Nova Legal levert een huisjurist om uw juridische zaken op de rit te krijgen.

Meer informatie | Nova Legal

Wat doet

een huisjurist?

Een huisjurist houdt zich bezig met allerlei juridische zaken waarmee u in de organisatie te maken heeft of krijgt. De jurist levert advies op maat en kan u behoeden voor mogelijke juridische problemen. Van algemene voorwaarden tot het arbeidsrecht en bemiddelingen. Alle diensten die wij aanbieden, kan onze huisjurist leveren als maatwerk voor uw bedrijf.

Op locatie

of op afstand

Onze huisjuristen kunnen u op verschillende manieren bijstaan. Wilt u graag een sparringpartner of iemand die over uw schouder meekijkt of het goed gaat? Dan leveren we u een huisjurist op interim-basis die bij u op locatie zorg draagt voor juridische zaken.

We kunnen u ook op afstand bijstaan met adviezen en antwoorden, door een partnerschap aan te gaan.

Bemiddeling en onderhandeling

Huisjurist

inschakelen

Bent u benieuwd wat een van onze juristen voor u kan betekenen of wilt u eens kennismaken met ons team? Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Contactformulier

Huisjurist

In ons privacy statement leest u wat we met uw gegevens doen.

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden door Nova Legal door middel van een nieuwsbrief

Contactgegevens

T: 050 – 211 25 78
E: secretariaat@nova-legal.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Eemsgolaan 5
9727 DW Groningen

Back To Top