fbpx
skip to Main Content
050 211 25 78 info@nova-legal.nl

Elke ondernemer heeft te maken met juridische zaken. Misschien heeft u tijdelijk behoefte aan juridische kennis en ervaring. Of heeft u te maken met ziekte of zwangerschapsverlof van een van uw werknemers. Nova Legal levert u een huisjurist om uw juridische zaken op de rit te krijgen.

Algemene voorwaarden - Meer informatie - Nova Legal - Uw partner in juridische zaken - Juristenkantoor Groningen en Amsterdam

Wat doet

een huisjurist?

Een huisjurist houdt zich bezig met allerlei juridische zaken waarmee u in de organisatie te maken heeft of krijgt. Deze jurist levert advies op maat en kan u behoeden voor mogelijke juridische problemen. Uw huisjurist houdt zich bezig met alles van algemene voorwaarden tot arbeidsrecht en bemiddeling tot contractenrecht. Alle diensten die wij aanbieden, kan onze huisjurist ook leveren als maatwerk voor uw organisatie.

De specialisten

van Nova Legal

Door een huisjurist van Nova Legal in te schakelen wordt u volledig ontzorgd als het aankomt op juridische zaken. Onze juristen zijn van alle markten thuis, maar onderscheiden zich op het gebied van contractenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Heeft u in uw werk te maken met wanbetalers of mensen die hun afspraken niet nakomen? Ook in dat geval zet Nova Legal zich in om te zorgen dat u krijgt waarop u recht heeft.

Op locatie

of op afstand

Onze huisjuristen kunnen u op verschillende manieren bijstaan. Wilt u graag een sparringpartner die over uw schouder meekijkt of het goed gaat? Dan leveren we u een huisjurist op interim-basis die bij u op locatie zorg draagt voor juridische zaken. We kunnen u ook op afstand bijstaan met adviezen en antwoorden, door een partnerschap aan te gaan. Ook in dat geval zijn onze juristen dichtbij, door de verschillende kanalen waarmee u ons kunt bereiken.

Bemiddeling en onderhandeling

Huisjurist

inschakelen

Bent u benieuwd wat een van onze juristen voor u kan betekenen of wilt u eens kennismaken met ons team? Dan kunt u ons bereiken door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Contactformulier

Huisjurist

In ons privacy statement leest u wat we met uw gegevens doen.

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden door Nova Legal door middel van een nieuwsbrief

Back To Top