fbpx
skip to Main Content
050 211 25 78 info@nova-legal.nl

Iedere ondernemer heeft te maken met afspraken en overeenkomsten. Het is onnodig veel werk om bij elke overeenkomst alle afspraken opnieuw overeen te komen. Om tijd te besparen en de onderneming te beschermen tegen bepaalde vormen van aansprakelijkheid is het van belang om standaardafspraken op te nemen in algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden,

op maat gemaakt: tijdelijke aanbieding

Wij hebben een tijdelijke aanbieding voor u. Voor maar €1.150 zorgen we er niet alleen voor dat voor dat uw algemene voorwaarden in orde zijn; ze zijn ook relevant voor uw business. Voor €1.350 maken we ook een privacyverklaring op maat. Bekijk de actie hieronder.

De actie is geldig tot en met 15 november 2019. Wees er dus snel bij!

Bekijk hier

onze pakkettenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Pakket  1: Algemene voorwaarden op maat

€1.300 €1.150

1. Intakegesprek

2. Algemene voorwaarden op maat

3. Privacyverklaring op maat

4. Uitlegsessie

Pakket  2: Algemene voorwaarden op maat + Privacyverklaring op maat


€1.600 €1.350

1. Intakegesprek

2. Algemene voorwaarden op maat

3. Privacyverklaring op maat

4. Uitlegsessie

Voorwaarden van

de actie

Het intakegesprek vindt plaats in ons hoofdkantoor in Groningen. Indien gewenst komen we bij u op locatie. De reistijd wordt berekend op basis van een uurtarief van €125,- excl. btw.

We kunnen de algemene voorwaarden in uw huisstijl afleveren. Eventueel kunnen wij een aanvullende privacyverklaring voor u opstellen, welke sinds 25 mei 2018 verplicht is.

De uitlegsessie vindt in principe telefonisch plaats. Indien gewenst komen we bij u op locatie. Ook hiervoor geldt dat de reistijd wordt berekend op basis van een uurtarief van €125,- excl. btw.

*De genoemde prijzen zijn op basis van een maximale tijdsbesteding van respectievelijk 10 & 12 uur. Indien er meer uren in gaan zitten zullen deze uren worden afgerekend op basis van een uurtarief van €125,- excl. btw.

Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Wat krijgt

u hiervoor?

Een intakegesprek

We bespreken de ins & outs van uw bedrijf en bespreken uw eventuele wensen ten aanzien van de algemene voorwaarden. Daarna gaan we voor u aan de slag.

Algemene voorwaarden op maat

We stellen algemene voorwaarden op zodat ze passen bij uw bedrijf. De voorwaarden zijn volledig op maat gemaakt.

Optie: Privacyverklaring op maat

Eventueel kunnen we een aanvullende privacyverklaring voor u opstellen. Een privacyverklaring is sinds 25 mei 2018 verplicht.

Een uitlegsessie

We informeren over het correct gebruiken van de algemene voorwaarden. We zorgen ervoor dat u alles begrijpt en geen vragen meer heeft. Pas dan zijn wij tevreden.

Algemene voorwaarden op maat versus

standaard algemene voorwaarden

Er is een groot verschil tussen standaard algemene voorwaarden die op internet te vinden zijn en algemene voorwaarden op maat. In standaard algemene voorwaarden staan een aantal basiszaken. Deze beschermen uw bedrijf tegen bepaalde gevaren, maar zijn niet altijd relevant. Sommige bepalingen hebben niets met uw bedrijfsvoering te maken en anderen wel. Ook kunnen de standaard algemene voorwaarden bepalingen missen, waardoor u meer risico loopt.

Algemene voorwaarden op maat zijn volledig relevant voor uw business. De voorwaarden bestaan uit bepalingen die relevant zijn voor uw bedrijf en uw bedrijfsvoering, op een manier die u aanspreekt. De juristen van Nova Legal zorgen ervoor dat voorwaarden u beschermen tegen bepaalde vormen van aansprakelijkheid, zodat u er echt iets aan hebt.

Back To Top